Christian nye fotballdrakter LavadaYo

Athletic Bilbao drakt

Portugal forventes å høste de perfekte poengene når de underholder Andorra i 2018 VM kvalifiserende kamp i Estadio Nacional sonen på lørdag morgen. Estimerer at verten vil vinne spillet ikke uten grunn, fordi Cristiano Ronaldo har sett å gjøre øvelsene med sine lagkamerater.

Siden han lider av en kneskade i 2016-finalen i Europa-cupen mot Frankrike, er Ronaldo kjent for å savne det portugisiske landslaget. Som et resultat i åpningsspillet til Gruppe B mot Sveits den 7. september, forverret det Barcelona drakt polske laget Fernando Santos med poengsummen 2-0.

Knee-skade tidligere elsker Irina Shayk bekreftet gjenopprettet da Ronaldo dukket opp med Real Madrid 10. september ved å slå Osasuna med poengsummen 5-2. Selv om det lenge har vært fraværende i det grønne feltet, men i Spanias La Liga debut denne sesongen, var han i stand til å bidra med å score det vinnende målet.

Ronaldo skarpe i økende grad mens han oppsto i Champions League. Det er ikke sikkert Zinedine Zidane satte sitt navn i truppen mot Sporting Lisbon og Borrussia Dortmund. I disse to spillene donerte CR7 hvert eneste mål.

Totalt Napoli drakt spilte Ronaldo i 498 minutter i to forskjellige konkurranser. Det er mentalt og fysisk at 31 år gamle spiller er gjenopprettet, og han er klar til å gi den opprinnelige seieren til Portugal-landslaget.

Sitert fra Mirror, onsdag, så nyter Ronaldo den første øvelsen med lagkamerater. Han var så seriøs når man dyrket huden rundt, og at flere ganger fanget fotograffotografer på kameraet som var vitne til den portugisiske landslagstreningen. Tilstedeværelsen av kapteinen kunne sikkert gi en positiv innvirkning på å øke Portugals stilling som vaktmester.

For din informasjon, før Ronaldo trening med Pepe et al, hadde han snakket om livet etter å ha besluttet å henge sko. Livet handler ikke bare om fotball, selv om fotball er min lidenskap, men jeg må tenke Lazio drakt på fremtiden, sa Ronaldo, da han åpnet en hotellvirksomhet i Lisboa.

LavadaJud maglie calcio bambino KelleeGlo

PrincessE fotballdrakter barn GiselleHo

TUWBenaa fotbollströjor barn Wilbertcq

BernieceJ maglie calcio bambino MaricelaD

IDQLyncqx fußballtrikots HomerMire

CorineMay billiga fotbollströjor LDTHeathe