Augustina fotballdrakter med Genesisw

liverpool draktInter milan drakt

Manchester United-treneren Sir Alex Ferguson forsvarer Glazers familie for å fortsette som Uniteds eier. Fordi den amerikanske forretningsmannen ikke er favorisert av støttespillerne til laget, kallenavnet The Red Devils, fordi han siden kjøpte klubben i 2005. Glazer regnet som en tung finansiell klubb Med gjeld.

Ferguson sa at Uniteds eiere burde vært igjen, da han sier at han aldri har hatt et problem så langt, og Glazers liverpool drakt har gitt suksess til klubben under sitt presidentskap. Jeg er veldig komfortabel med Glazers lederskapssituasjon, de er gode , Sier Ferguson som sitert arsenal drakt av Soccerway på torsdag.

Debatten kommer alltid til å skje med en hvilken som helst United-eier med en supporter. Da jeg først ankom, fikk Martin Edwards også kritikk også med Robert Maxwell og deretter Rupert Murdoch til Michael Knighton. Selv om Glazers overtok, så vil det alltid være tilhengere Som har sine synspunkter Selv og det er ingenting galt med det, forklarte han.

Men jeg tror de fleste fans vil se det realistisk barcelona drakt og si at det ikke vil påvirke laget. Vi har vunnet fire mesterskap siden Glazer kom og også Champions League, forklarte han.

De støtter meg alltid hver gang jeg spør dem, de gir alltid rimelige grunner når det gjelder teamfinansiering hvor de må fortsette å investere i teamet mens de beholder aktivaverdien, forklarte han.

Jeg tror problemet for Glazers er at de mangler publisitet, hvor de ikke ser etter gode kampanjer, de er veldig glade for å være bak kulissene, som Roma Abramovich i Chelsea, sa han.

IraProsse maglie calcio poco prezzo SolomonLu

EleanorHu fotballdrakter barn MorganThe

SteveDunn maglie calcio poco prezzo MabelClut

Renabuqb fußballtrikots kinder JoellenMe

RobertoEa maglie calcio a poco prezzo KayleneHe

DonnellEn fotbollströjor barn Stellaymc